639 wiadomości w 233 wątkach,- wysłane przez 484 użytkowników - Najnowszy użytkownik: kolmasz

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pokoje Gościnne ,, Dziadoń''  (Przeczytany 5119 razy)
Robroy
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« : Kwiecień 13, 2008, 10:27:23 »

chciałbym usłyszeć opinie osób które zaliczyły pobyt w pokojach gościnnych ,, Dziadoń" w Murzasichlu
czy warte są polecenia?
norbiQue
Administrator
Aktywny użytkownik

Reputacja +0/-1

« Odpowiedz #1 : Kwiecień 14, 2008, 08:59:34 »

co prawda tam nie nocowałem, lecz z tego co słyszałem, ludzie sobie chwalą, zdjęcia autentyczne, bo sam robiłem, a jeśli chodzi o gospodynie, bardzo miła i życzliwa osóbka....
mogę polecić!
jedi67
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 13, 2008, 11:27:23 »

Cześć, i jak było w tym pensjonacie. Ja wybieram się tam z rodzinką na ferie zimowe dlatego jeżeli można to chciał bym coś na ten temat się dowiedzieć. Warunki, ciepła woda, ogrzewanie - będę z rocznym maluchem, no i odległość do wyciągów. Pozdrawiam
Polecam!
Gość
« Odpowiedz #3 : Grudzień 27, 2008, 12:00:19 »

Polecam ten pensjonat! Byłem tam juz dwa razy i wybieram sie tam z rodzina i znajomymi (wszyscy z dziećmi w wieku 5-13lat) po raz trzeci w lutym 2009. Warunki w pokojach i posiłki w miejscowej stołowce bardzo dobre, wyciagi narciarskie ok. 300 m po drugiej stronie ulicy. Po za tym w promieniu 10 km takie atrakcje jak Zakopane, Bukowina Tatrzańska ( źródła geotermalne - Terma Bukowina), Białka Tatrzańska , Jurgów, Małe Ciche. Niedaleko również do wyciagów na Słowacji :Żdiar-Strednica i Bachledova Dolina.   
Polecam ! Sławek z Lublina     
nodara
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #4 : Lipiec 13, 2009, 10:27:48 »

Witam,
właśnie wróciliśmy z wakacji w Murzasichle . "Dziadoń" naprawdę godny jest polecenia. Pokoje czyste , dobrze wyposażone, dobre domowe jedzenie , miła obsługa kuchni i oczywiście bardzo sympatyczna gospodyni.
Pozdrawiamy grupa 8 osobowa z Bełchatowa.javascript:void(0);
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: