639 wiadomości w 233 wątkach,- wysłane przez 482 użytkowników - Najnowszy użytkownik: elep

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pokoje gościnne u Zosi?  (Przeczytany 703 razy)
Zonia
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« : Lipiec 26, 2010, 05:51:45 »

Napiszcie bardzo proszę, jak tam jest, bo jedziemy tam z dzieckiem i nie chcę w ostatniej chwili szukać pokoju. Wiem niestety z doświadczenia, że może być różnie, a jak się już zapłaci to ciężko odzyskać pieniądze. Górale na wszystkim oszczędzają i starają się jak najwięcej zarobić, no a ci co płacą to też chcieli by mieć podstawowe rzeczy zapewnione. Zazwyczaj to jest zimno. brak ciepłej wody, maleńki pokoik tak że trzeba chodzić zgiętym w pół, brudna pościel, stare, rozlatujące się meble i opryskliwi właściciele, którzy tylko chcą z góry wyrwać pieniądze, a potem to jazda stąd jak się nie podoba, bez kasy oczywiście. Spotkałam się już z takim skąpstwem, że instalacja elektryczna była tak zrobiona, że nie dało się wkręcić żarówki większej niż 20-stka. Dlatego myślę, że ludzie powinni się informować.
Zonia
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #1 : Sierpień 18, 2010, 06:52:05 »

Myślę, że za tę cenę było całkiem dobrze. Wprawdzie czajnik był tylko na korytarzu, ale my mieliśmy własny. Do lodówki też nie można było za dużo kłaść i chyba nie za bardzo był dostęp do kuchni. Nawet dokładnie nie wiem, bo nie potrzebowałam używać, ale wydaje mi się, że gospodyni sama gotowała i raczej przyjmuje gości z wyżywieniem, my nie korzystaliśmy bo chodziliśmy w długie trasy i wracaliśmy późno. Pokój był dobry i z łazienką,gospodarze też mili. Uśmiech Jeśli dostaniemy ten sam pokój to być może pojedziemy tam jeszcze we wrześniu.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: