639 wiadomości w 233 wątkach,- wysłane przez 484 użytkowników - Najnowszy użytkownik: kolmasz

Ankieta
Pytanie: negatywna opinia
złe jedzenie - 3 (75%)
mało skaladników - 1 (25%)
Głosów w sumie: 4

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Restauracja włoska - Pizzeria La Chalette  (Przeczytany 4085 razy)
szymon1989
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« : Styczeń 30, 2009, 09:45:20 »

kupiliśmy tam pizze ogólnie bardzo malo składników 2 oliwki na całą pizze  >:(prawdziwi włosi gdyby sprubowali to by ją wysmiali Duży uśmiech nie polecam tej restauracji jest droga,mało sładników.Ponoć jej mężem jes prawdziwy włoch przepraszam bardzo ale on powinien wiedziec co robi.Odradzam tą złodziejkę omijajcie ją zdaleka.Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2009, 10:25:20 wysłane przez norbert » Zapisane
norbiQue
Administrator
Aktywny użytkownik

Reputacja +0/-1

« Odpowiedz #1 : Styczeń 30, 2009, 10:23:40 »

dawno tam nie byłem, ale i przez to że kiedyś mnie zawiedli, czekałem długo, jedzonko takie se, a na dodatek kelnerka w postaci właścicielki, w kaloszach, przepasana jakimś fartuszkiem, ogólnie wygląd bardzo niechlujny i niesmaczny, dodam że jedliśmy na zewnątrz, może dlatego te kalosze Mrugnięcie...
a faktycznie prowadzi ją Włoch, tyle że chyba już za długo w Polsce, i zapomniał jak wyglądać powinna, jak i chyba poszedł na oszczędność...
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2009, 10:25:51 wysłane przez norbert » Zapisane
krzni
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #2 : Luty 01, 2009, 09:36:31 »

To jest niby-włoska pizzeria. Tragdia - pizza podawana z marynowanymi pieczarkami! Strasznie drogo - mała pizza za 24zł! Jadą na starej renomie, a zeszli na psy. Nasza córka, która uwielbia pizzę, ugryzła dwa razy i zrezeygnowała - porażka. Tak niedobrej pizzy jeszcze nie jadłem. Na szczęśnie okazało się, że w Murzasichlu (prawie), jest inna pizzeria. Wydaje mi się, że to Harnaś - Na końcu Budzowej (lub poczatku Majerczykówki).
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2009, 10:25:36 wysłane przez norbert » Zapisane
Urlyk von Jurgen
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #3 : Maj 21, 2009, 07:42:13 »

Powinni zabrać tej pieniaczce licencję. Nie dość że oszukano nas na kasie to jeszcze dostaliśmy opiernicz że się zorientowaliśmy w oszustwie. Nie chciała dać paragonów. Przywitanie krzykiem i pożegnanie wyzwiskami. Wstyd. Właścicielka na 100% jest chora psychicznie. Nie pozwólcie jej robić takiego wstydu całej miejscowości. Polecam wizytę najbliższego Urzędu Skarbowego i Sanepidu. Majowi weselnicy z Malborka Złość
Urlyk von Jurgen
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #4 : Maj 21, 2009, 07:49:12 »

Chciałem jeszcze dodać, że druga część nazwy bardzo pasuje do pizzeri: Restauracja Włoska - Pizzeria La Chalette. Po prostu SZALET
« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2009, 02:54:45 wysłane przez Urlyk von Jurgen » Zapisane
krzni
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #5 : Styczeń 01, 2010, 10:12:10 »

Wybieramy się ponownie do Murzasichle - domyślam się, że w pizzerii nic się nie zmieniło, chyba, że ktoś słyszał coś lepszego. Jeśli nie będziemy szerokim łukiem omijać ten lokal i odradzać innym odwiedzenie go.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: