Serdecznie zapraszamy do dyskusji na naszym nowym forum! Podzielcie sie uwagami z pobytu w Zakopanem i okolicy!
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
wiadomości w
233
wątkach,- wysłane przez
482
użytkowników
- Najnowszy użytkownik:
elep
Zakopane - Forum zakopiańskie
>
Kategoria ogólna
>
Murzasichle
(Moderator:
norbiQue
) >
NIE POLECAM MODRZEWIOWY DWOR w Murzasichle ul. Sądelska 58c
Strony: [
1
]
Do dołu
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: NIE POLECAM MODRZEWIOWY DWOR w Murzasichle ul. Sądelska 58c (Przeczytany 4355 razy)
sewer79
Nowy użytkownik
Reputacja +0/-0
NIE POLECAM MODRZEWIOWY DWOR w Murzasichle ul. Sądelska 58c
«
:
Styczeń 18, 2009, 10:23:45 »
>:(Jeśli chodzi o opinie "MODRZEWIOWY DWÓR" w Murzasichle ul. Sądelska 58c
+ Ładny wygląd na zewnątrz i wewnątrz
+Blisko do stoku narciarskiego i Małe Ciche
Reszta to same minusy. Odradzam każdemu spragnionemu profesjonalnej obsługi, jedzenia i uprzejmości do klienta. Nie raz słyszałem że jeżeli coś mi się nie podoba to mogę się wyprowadzić!!!(Iście profesjonalne podejście do klienta)Spędzałem sylwestra 2008/2009 na stołach były tylko zakąski i zimne oscypki...Gorące dania, jeżeli sie trafiło to mieściły się na dłoni dziecka!!!!!! Alkohol był skrupulatnie wyliczony na parą, jak ktoś był nieobecny to kelnerki w bezczelny sposób zabierały alkohol ze stołu!!!! Oczywiście rozumiem że może być tak za 50zł/dzień ale nie przy 1200zl za 6dni za osobę. Odradzam każdemu!!!! Do Włoch można pojechac na tydzień za 1300zł z przelotem samolotu do profesjonalnego 3*hotelu i 3 posiłkami ( 2 głodowe )
- Brak uprzejmości
- Brak Internetu i TV sat w pokoju (mimo informacji podanych na stronie www)
- Niedziałający basen
- Kierowniczka oszczędza na jedzeniu ( porcje są GŁODOWE!!!!)
- Mimo długiego pobytu obsługa nie sprząta w pokojach, ani nie wynosi smieci
Podczas kuligu było ognisko podczas którego zabrakło chleba już nie mówię o kiełbaskach. Postarajcie wyjaśnić to swoim dzieciom, które chcą popiec sobie kiełbaskę... Bez komentarza...
Aha...
Jak zabrakło ciepłej wody to usłyszałem zdanie..."czy wiecie ile to kosztuje...a przecież jest zima i musi być zimno... Cięzko jest doprowadzić gorącą wodę do tylu pomieszczeń..."
«
Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2009, 03:36:05 wysłane przez sewer79
»
wiolettamajewska
Nowy użytkownik
Reputacja +0/-0
Odp: NIE POLECAM MODRZEWIOWY DWOR w Murzasichle ul. Sądelska 58c
«
Odpowiedz #1 :
Grudzień 31, 2009, 02:42:28 »
Bardzo polecam pobyt w urokliwym Modrzewiowym Dworze!
Przyjechaliśmy tu już czwarty raz i każdemu polecamy. Gospodarze są otwarci i życzliwi. Warunki pobytu wspaniałe! Basen o każdej porze dnia, sauna, śniadania w formie szwedzkiego stołu (bogaty wybór). Pokoje czyste, eleganckie.
My również byliśmy na sylwestrze w zeszłym roku 2008/2009 i nawet nie bylismy w stanie sprobować wszystkich dań. Na drugi dzień gospodarze wystawiali i odgrzewali na życzenia wczasowiczów mnóstwo jedzenia. O alkoholu nawet nie wypada mi wspominać, gdyż było go ponad miarę. Nie wiem dla kogo zabrakło kiełbaski na kuligu, bo ja sama zjadłam dwie, a pozostałe przywieziono do pensjonatu.
Opina mojego poprzednika jest nieprawdziwa i dla mnie i mojej rodziny niezrozumiała. Jeśli ktoś w taki sposób oczernia właścicieli obiektu, nie powinien ukrywać się pod pseudonimem.
Strony: [
1
]
Do góry
Drukuj
« poprzedni
następny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
Kategoria ogólna
-----------------------------