639 wiadomości w 233 wątkach,- wysłane przez 482 użytkowników - Najnowszy użytkownik: elep

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: NIE POLECAM MODRZEWIOWY DWOR w Murzasichle ul. Sądelska 58c  (Przeczytany 4355 razy)
sewer79
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« : Styczeń 18, 2009, 10:23:45 »

Złość Złość >:(Jeśli chodzi o opinie "MODRZEWIOWY DWÓR" w Murzasichle ul. Sądelska 58c
+ Ładny wygląd na zewnątrz i wewnątrz
+Blisko do stoku narciarskiego i Małe Ciche

Reszta to same minusy. Odradzam każdemu spragnionemu profesjonalnej obsługi, jedzenia i uprzejmości do klienta. Nie raz słyszałem że jeżeli coś mi się nie podoba to mogę się wyprowadzić!!!(Iście profesjonalne podejście do klienta)Spędzałem sylwestra 2008/2009 na stołach były tylko zakąski i zimne oscypki...Gorące dania, jeżeli sie trafiło to mieściły się na dłoni dziecka!!!!!! Alkohol był skrupulatnie wyliczony na parą, jak ktoś był nieobecny to kelnerki w bezczelny sposób zabierały alkohol ze stołu!!!! Oczywiście rozumiem że może być tak za 50zł/dzień ale nie przy 1200zl za 6dni za osobę. Odradzam każdemu!!!! Do Włoch można pojechac na tydzień za 1300zł z przelotem samolotu do profesjonalnego 3*hotelu i 3 posiłkami ( 2 głodowe )
- Brak uprzejmości
- Brak Internetu i TV sat w pokoju (mimo informacji podanych na stronie www)
- Niedziałający basen
- Kierowniczka oszczędza na jedzeniu ( porcje są GŁODOWE!!!!)
- Mimo długiego pobytu obsługa nie sprząta w pokojach, ani nie wynosi smieci

Podczas kuligu było ognisko podczas którego zabrakło chleba już nie mówię o kiełbaskach. Postarajcie wyjaśnić to swoim dzieciom, które chcą popiec sobie kiełbaskę... Bez komentarza...
Aha...
Jak zabrakło ciepłej wody to usłyszałem zdanie..."czy wiecie ile to kosztuje...a przecież jest zima i musi być zimno... Cięzko jest doprowadzić gorącą wodę do tylu pomieszczeń..." Szok Szok Szok Szok Szok Szok Szok Szok Szok Szok Szok Szok Szok Szok Szok Szok Szok Szok Szok Szok Szok Złość Złość Złość Złość Złość Złość Złość Złość Złość

« Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2009, 03:36:05 wysłane przez sewer79 » Zapisane
wiolettamajewska
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #1 : Grudzień 31, 2009, 02:42:28 »

Bardzo polecam pobyt w urokliwym Modrzewiowym Dworze!

Przyjechaliśmy tu już czwarty raz i każdemu polecamy. Gospodarze są otwarci i życzliwi. Warunki pobytu wspaniałe! Basen o każdej porze dnia, sauna, śniadania w formie szwedzkiego stołu (bogaty wybór). Pokoje czyste, eleganckie.

My również byliśmy na sylwestrze w zeszłym roku 2008/2009 i nawet nie bylismy  w stanie sprobować wszystkich dań. Na drugi dzień gospodarze wystawiali i odgrzewali na życzenia wczasowiczów mnóstwo jedzenia. O alkoholu nawet nie wypada mi wspominać, gdyż było go ponad miarę. Nie wiem dla kogo zabrakło kiełbaski na kuligu, bo ja sama zjadłam dwie, a pozostałe przywieziono do pensjonatu.

Opina mojego poprzednika jest nieprawdziwa i dla mnie i mojej rodziny niezrozumiała. Jeśli ktoś w taki sposób oczernia właścicieli obiektu, nie powinien ukrywać się pod pseudonimem.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: